Graffitin poisto nykyaikaisin menetelmin

Graffitin poisto Jyväskylän, Jämsän ja Tampereen seudulla tapahtuu KeS-Siltaykköset Oy:n toimesta aina ammattitaidolla. Myös Mänttä ja Orivesi sekä niiden ympäristökunnat kuuluvat toimialueeseemme. Poistamme graffitit ja muut töherrykset kaikilta pinnoilta tehokkaasti.

Yleensä graffitit ovat spray-maalia tai tussia, mutta myös muita värjääviä materiaaleja ja maaleja käytetään töhrimiseen aina toisinaan. Erilaisia töherryksiä poistetaan eri menetelmin, tilanteen mukaan ja pintoja mahdollisimman paljon säästäen. Kartoitamme tilanteen aina yksilöllisesti ennen poistotyöhön ryhtymistä, jotta pystyisimme valitsemaan yksilöllisesti parhaat työtavat ja käytettävät puhdistusaineet puhdistettavalle pinnalle. Tällöin puhdistus tapahtuu huomattavasti helpommin ja puhdistettavaa pintaa säästellen.

Graffitien poisto asiantuntemuksella

Graffitien poisto käy ammattilaiselta varmalla otteella, mutta ilman asianmukaisia menetelmiä ja pesuaineita urakkaan ei kannata ryhtyä. Meillä on vuosien kokemus graffitien poistosta, joten hallitsemme oikeat työtavat ja tunnemme työhön parhaiten sopivat pesuaineet. Nämä edellä mainitut asiat yhdessä muodostavat kokonaisuuden, joka takaa laadukkaan ja siistin lopputuloksen isonkin graffitin kohdalla.

Kun graffitin poisto on suoritettu onnistuneesti, kannattaa puhdistetut pinnat suojata vielä erikseen töherryksiltä erillisellä graffitisuoja-aineella. Se helpottaa puhtaanapitoa huomattavasti jatkossa, mikäli töhertelijät sattuisivat iskemään vielä uudemman kerran. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää!

Graffitin poisto Jyväskylän seudulla | Graffitien poistot kannattaa tilata KeS-Siltaykkösiltä