Graffitisuojaus alan ammattilaisen tekemänä

Kun tuherrusten peseminen ja puhdistaminen turhauttaa, kannattaa ehdottomasti ottaa käyttöön töhryjä ehkäisevä graffitisuojaus. Se on tehokas ja ympäristöystävällinen tapa pitää erilaiset pinnat (muun muassa betoni, marmori, tiili, rappaus ja graniitti) kunnossa ja hoidettuina – monesti hyvä ennaltaehkäisy onkin tehokkaampi tapa toimia. Suojaus aiheuttaa suojaavan kalvon, jolta töhryt on vaivatonta pyyhkiä pois kuumaa vettä käyttämällä. Kemikaaleja ei puhdistukseen tarvita ollenkaan.

Graffitisuoja on myrkytöntä

Käyttämämme graffitisuoja on vesipohjaista vahaemulsiota, joka on ympäristöystävällistä ja täysin myrkytöntä. Suoja-aine levitetään suojattavalle pinnalle korkeapaineruiskua käyttämällä – kuivuttuaan suojaava pinta on täysin väritön ja näkymätön. Graffitisuoja täyttää Liikenneviraston asettamat SILKO-standardit. Kun graffitisuojaus kuulostaa hyvältä ratkaisulta, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää aiheesta!

Graffitisuojaus alan asiantuntijalta | Suojaa betoni tai rappaus graffitilta

Graffitisuoja ammattilaisen tekemänä | Graffitin suojaus onnistuu niin marmorille, tiilille, betonille, graniitille kuin rappauksille