Uima-altaan pinnoitus

Uima-altaan pinnoitus suoritetaan joko uutta uima-allasta rakennettaessa tai vanhaa saneerattaessa Gremmler 115 -pinnoituksella. Pinnoitus soveltuu mainiosti niin sisällä kuin ulkonakin sijaitseviin uima-altaisiin, sekä julkisiin että yksityisiin altaisiin. Altaan koollakaan ei ole väliä, sillä pienet ja isot altaat on yhtä vaivatonta pinnoittaa. Käytännössä pinnoite sopii siis kaikenkokoisiin ja -tyyppisiin altaisiin.

Uima-altaan pinnoitus sisältää monenlaisia etuja, kuten kulutuskestävyyden suuri lisääntyminen sekä hygieenisyys ja puhdistuksen helpottaminen. Pinnoitteen lujuus on hyvää luokkaa ja asennus käy nopeasti – jopa alle viikossa. Gremmler-järjestelmä kestää UV-säteilyä ja omaa erinomaisen vastustuskyvyn kemikaaleja vastaan. Materiaalille on myönnetty 10 vuoden takuu. Lopuksi pinnoitteen käyttölämpötila-alue on markkinoiden laajin: -30 °C – +34 °C.

Uima-altaan pinnoitus tapahtuu KeS-Siltaykköset Oy:n toimesta varmalla otteella. Jos mielenkiintosi heräsi, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Lataa PDF uima-altaan pinnoitteesta

Uima-altaan pinnoitus luotettavalta tekijältä | Pinnoite uima-altaalle onnistuu KeS-Siltaykkösiltä